Te Grönt Grannys Gröna

Grannys gröna är ett friskt grönt te som för smakerna till grönt krispigt äpple. Teet innehåller två olika sorters kinesiska teer, Chun mee och Sencha, som samsas väl tillsammans med den friska äpplearomen. Enkla och rena smaker - ibland är det inte svårare än så!


Lanseras 20:e April

_2505
A1148

Mareld

Mareld är ett sött grönt te med en godisaktig karaktär. Mareld är baserat på grönt te från Kina och smaksatt med bland annat olika bär och yoghurtarom. Detta ger teet en fruktig och syrlig smak som passar utmärkt både rent men även med mjölk.

Grönt & skönt

Grönt & Skönt är baserat på grönt te från Kina smaksatt med citrongräs, rödfrukts- och citronarom. Grönt & Skönt har en frisk syrlig ton och är ett perfekt frukostte enligt vår mening!


A2113
A2125

Svart Cactus

Vårat Cactus-te är en blandning baserat på både svart te från Indien och grönt te från Kina med frisk och fruktig smak. Teet passar både med eller utan mjölk, och har en söt eftersmak.


Rooibos Citron & ingefära organic

Vårat Rooibos Citron & ingefära är ett ekologiskt fylligt rooibos med bitar av ingefära, citrongräs och citrusskal vilket gör smaken frisk med en liten avslutande hetta. Perfekt om man är ute efter något som piggar upp!

Lanseras :e April

A2506