Sommargott_iste

Sommargott

Fruktteet Sommargott är en sötsyrlig blandning av frukter och blommor. Teet passar utmärkt varmt, men blir också ett fantastiskt iste. Brygg 1 dl Sommargott med 1 liter kokande vatten i minst 5 minuter och låt svalna. Alternativt lägg 1.5 dl Sommargott tillsammans med 1 liter kallt vatten i en karaff i kylen i minst 4 timmar. Söta efter behov och dekorera eventuellt med skivor av valfri frukt eller bär. Servera med is.

Rooibos jordgubb/vanilj

Rooibos Jordgubb/Vanilj är vårt bäst säljande rooiboste på lösvikt. Den söta fylliga rooibosen gifter sig otroligt bra med aromerna och de torkade jordgubbsbitarna. Rooibos är naturligt fritt från koffein och kan dra hur länge som helst utan att bli beskt.


A1113
A2111

Semester

Semester är ett fruktigt svart te med eftersmak av citrus. Bara doften av teet för tankarna till en solig semesterdag! Passar utmärkt att drickas både rent, men även med mjölk.

Mangosorbet

Mangosorbet är ett sött men ändå friskt smaksatt grönt te. Grön sencha samspelar med bland annat mango, citrus och yoghurtarom. Dessa ger en fruktig, söt och syrlig känsla till teet. Med kakaosmör får vi en fyllighet som påminner om vit mjölkchoklad. Fritt från allergener och animalier precis som alla våra teer!

A2497