Driver du ett café? Eller letar du efter tips på hur du kan göra en perfekt kopp kaffe? Välkommen in i vår café-portal!

I vår café-portal hittar du tips på kaffedrycker, länkar till te och kaffeskolor där du kan lär dig mer om hur man brygger det perfekta cappuccino, tillsammans med gamla favoriter och nyheter i vårt sortiment som passar just dig och ditt café.


Är du i startskottet av att starta ett eget café, eller vill du ser över möjligheterna att bjuda på kaffe eller te från Kahls? Tveka då inte på att ta kontakt med oss för att diskutera och hitta den bästa lösningen för dig och ditt café. Vi erbjuder den utrustning som du behöver - espressomaskiner, kvarnar och bryggare, samt tillbehör och ingredienser för att göra goda te- och kaffedrinkar. Och självklart ett av Sveriges största utbud av kaffe och te. Allt för att tillgodose dina och dina gästers behov.

Baristaskolan

En av de vanligaste frågor vi får från våra kunder är hur man får till den så kallade "godshot"-espresson - en espresso som är perfekt i alla dimensioner. Frågar du vår kaffeexpert så går det inte att uppnå perfektion, men det går att komma så nära som möjligt. 

Kahls erbjuder baristaskola till alla våra kunder. Här går vi igenom grunderna för att lyckas med en riktigt bra espresso eller cappuccino. Prata gärna med din säljare för att få mer information kring vår utbildning. 

 

Om du bara vill fräscha upp dina kunskaper så har vi även tagit fram en digital baristaskola, där vi går igenom allt ifrån kvarn och espressobryggning till mjölkskumning och latteart.

 

Espresso_skummar_mj_lk
Svart-te-torkad-apelsin

Te på café

Färdigförpackade tepåsar eller te i lösvikt? Kaffe tar ofta fokuset från te, men vi på Kahls har Sveriges största sortiment av teer. Vi erbjuder även olika förpackningsformat - vilket passar din verksamhet bäst?

Tepåsar är ett smidigt och hygieniskt sätt att erbjuda te till dina gäster. Kahls kuverttepåsar är Fairtrade- och ekologiskt certifierade, och finns idag i tre klassiska smaker.

 

Vill du bjuda dina cafégäster på en enastående teupplevelse? Då är te i lösvikt lösningen för dig. Vi har närmre 200 olika sorter, med allt från klassiker till säsongsanpassade och rena teer. Här finns garanterat någonting för alla! 

 

Kolla gärna in vår teskola för mer information kring olika teer och dess ursprung, samt hur du brygger teet på rätt sätt för en fantastisk smakupplevelse. 

Receptinspiration

Klassiska drycker som espresso, cappuccino och bryggkaffe i all ära, men ibland är det kul att bjuda på något nytt. 

Kahls erbjuder utöver kaffe och te även ett komplett sortiment med bland annat chokladsås och syrup - allt för att du ska kunna variera din meny med nya, spännande te- och kaffedrinkar. I vår receptdatabas finner du receptförslag och inspiration. 


kaffedrinkar
etiopiacoffee

Olika bryggmetoder

Espresso och bryggkaffe ser man i de flesta caféer, men finns det något alternativ som fungerar bra på café?

 

Etiopien har som du ser på bilden en traditionell kaffeceremoni. Även vi i Sverige har olika bryggmetoder, både traditionsenliga och modernare. 

 

Kollar gärna in vår bryggkaffeguide - där visar olika tips på hur man lyckas med sitt bryggkaffe.